Äventyret.

Jag glömde berätta att vi ska hit,
 
 
till Tobago, om cirka gurka två veckor.
Tobago, Västindien och troligen några dagar i Venezuela. Kanske Trinidad. Vi får se lite. Nej, jag vet så KAAAAAAN man ju bara inte resa MED BARN. Hehehehehehehehe. (Och man KAAAAAN ju bara inte resa runt Sri lanka med två ryggsäckar och en fyraåring i tuktuk heller, och vi tänker ju BARA på oss själva och i Venezuela blir man ju antingen skjuten eller kidnappad, det vet alla, och ingen Bamseklubb finns det, ring soc.)
He. He. He.
Joråsåatte.
Näe, det är ju bättre att slänga in kidsen på Bamseklubben halva dagen och se till att paddan är laddad andra halvan så man slipper se ungen/ungarna. Jag har på riktigt fått frågan om det går att flyga med barn utan Ipad. Vilket skämt? Vad är det med den här tiden vi lever i? Vadå "går"? Sitt still håll (typ) käft i flygplanet. Spela kort eller läs en bok? Fattar liksom inte problemet. Barn tjatar, men dom slutar. Lovar.
 
Nu tappade jag fokus lite men det är bara för att jag är så lättprovocerad och eldar upp mig själv i detta ämne. Hur som helst, ska bli svingött med semester. Lasse längtar till att spela fotboll på stranden, besöka djungel och se apor "och vara med er hela tiden utan att nån måste jobba!". Mm.