Några saker.

1. Lasse har fyllt år! Sex år. Känns sjukt att det är sex år sedan jag klämde ut den skrikande kötthögen.
Alla andra bara: "Man GLÖMMER ju SÅ FORT hur ONT det gör att föda barn" och skaffar en så kallad tvåa inom två år. Jag sa direkt efter: "Det här gör jag ALDRIG om". Och det har jag inte gjort heller. Jag är en person med principer.
 
2. Vi hade både barnkalas och vuxenkalas i helgen. På lördagen när alla gått hem var jag så trött att jag lätt hade kunnat ställa upp som reklamansikte för ett sprutbytesprogram.
 
3. Barnkalaset gick bra! Sexton barn i en gympasal. Första kvarten stirrade jag mest apatiskt ut i luften medan barnen jagade och slog varandra med ballonger. Men sedan gick det bra. Ingen dog, skadades eller sket på sig. Bra kalas.
 
4. Vuxen/släktkalaset på kvällen hade indiskt tema jag hade gjort indisk kycklinggryta med ris. Fyra sa att det var gott, en sa att det var gott "men smakade som en viss parfym luktar" (?) och pappa tyckte synd om oss ska "äta sån här mat i fyra månader". Jag ser det som ett godkänt betyg, det gör jag ändå.
Alla var imponerade när jag ljög om att jag hade bakat Naanbrödet själv. Det genomskådades efter cirka 35 sekunder.
Barnen hade mexikansk/italiensk afton. Dvs de fick tacokryddad köttfärs med makaroner.
 
5. Mamma frågade om jag har börjat packa. Jag svarade att jag packar lite nästan varje dag. Det ingen lögn. Jag har nästan packat varje dag. Igår till exempel, packade jag nästan. Sedan tittade jag på ett avsnitt av Skilda världar istället.
 
Slut på saker.